Glumsø’s bedste vinduespudser

Når dine vinduer i Glumsø i hele huset skal være helt rene og skinnende blanke, så kan du med fordel kontakte CL Polering i Glumsø. Vi rykker hurtigt ud på hele Sjælland, og også kunder i Glumsø og omegn kan nyde godt vores service og ekspertise.

Vil du virkelig gerne slippe for selv at skulle bøvle med vinduespudsningen, så hør, hvor billigt du kan få det gjort af os. Det bliver du nok glædeligt overrasket over. Ovenikøbet kan vi rykke ud ret hurtigt, og vi efterlader altid ruderne blanke og rene.

Det eneste, du behøver at gøre, er at rydde vindueskarmene, så vi kan komme til ruderne. Resten skal vi nok tage os af.

Få lavet en skræddersyet aftale

Vi har selvfølgelig nogle standardpriser, som vi går ud fra, når vi prissætter vores ydelser. Men der kan altid være nogle individuelle forskelle, der gør, at priserne bliver lidt anderledes. Alle huse er forskellige, og alle vinduer er forskelige. Derfor vil du altid kunne få lavet et helt skræddersyet tilbud på netop dine vinduer.

Vi ser på og får lavet en helt fast pris på et tilbud, som kommer til at holde. Og du kan også regne med, at vi kommer til den aftalte tid. CL Polering i Glumsø er til at stole på.

Lav en aftale med dine naboer

Vi kører med det, vi kalder naborabat. Det går ud på, at vi giver noget rabat til alle, hvis I er nogle naboer, der slår jer sammen om at få pudset vinduer af os på den samme dag.

Gør I det, så sparer vi noget tid og noget kørsel. Den besparelse vil vi gerne lade vores kunder få gavn af. Derfor får alle, der er med i denne naboaftale en pæn rabat på vinduespudsning.

Selv om vores prisniveau i forvejen er ganske fornuftigt, så vil en ekstra rabat nok falde i god jord hos de fleste.

Kontakt os for en fastlæggelse af den dato, som I i nabolaget er nået frem til. Så kommer vi med alt det rette udstyr og sørger for, at I får Glumsøs flotteste vinduer.

Når miljøet er vigtigt

Vi sætter stor pris på renhed. Også når det gælder vores miljø. Derfor arbejder vi løbende på at gøre vores forbrug af vand så lavt som muligt og at reducere vores forbrug af sæbe. Vi sørger selvfølgelig for altid at balancere det, sådan at det ikke går ud over kvaliteten på vores arbejde.

Vi er bare bevidste om, at vi bør spare på alt det, som er skidt for vores miljø. I vores vaskeanlæg bruger vi for eksempel vand uden kalk. Det giver det smukkeste resultat, og det gør det muligt at vakse rent med en mindre mængde vand.

Vi servicerer også erhvervsejendomme

Mange af vores tilfredse kunder er erhvervskunder. Vi tilbyder selvfølgelig vinduespudsning som et standardtilbud, men der kan også tilkøbes en række andre serviceydelser på ejendommen, så jeres firmas facade altid fremstår ren, pæn og velholdt.

Også her er det muligt at få lavet en helt individuel aftale om, hvad der skal laves, og hvornår det skal gøres. Sen side af virksomhedens drift kan du trygt overlade til os. Så kan I koncentrere jer om at drive virksomhed.

Hos CL Polering oplever du eminent service, skarpe priser, gode faste aftaler og et skinnede rent resultat.