Guide til sexlegetøj til par

Har dig og din partner lyst til at eksperimentere lidt, når det kommer til sex, men ved I ikke, hvor I skal starte henne? Her kan I finde en guide til sexlegetøj til par.

Det mest populære sexlegetøj til par

Forspil er noget, som de fleste par sætter stor pris på, fordi det kan opbygge en fantastisk stemning og være med til at give endnu mere nydelse til begge parter. Dog er det svært at være kreativ hver gang, hvis man gerne vil eksperimentere en smule. Derfor kan det være en god idé at bringe sexlegetøj i spil. Det mest populære sexlegetøj til par er diverse vibratorer. Du kan både finde en vibrator til en kvinde, men også en penis vibrator. Der er også en vibrator, som kan give nydelse til begge partner ved samleje.

Det kan være en god idé at kigge på det mest populære legetøj til par, så I kan få noget inspiration til jeres sexliv. I kan sætte jer sammen og kigge på alt det forskellige sexlegetøj og snakke om, hvad I godt kunne tænke jer at prøve af. På den måde er I sammen om tingene og får mulighed for at gøre det til en fælles beslutning af vælge sexlegetøj.

Bedste legetøj til par

Sexlegetøj til begyndere

Hvis I skal udvælge jeres første sexlegetøj som par, så kan I gøre det sammen for at gøre det til en fælles beslutning. I kan også vælge ét produkt ud hver til hinanden, som I tror vil give den anden ekstremt meget nydelse. På den måde bliver det en overraskelse, når I skal vise hinanden jeres produkt, og gøre brug af dem.

Der findes meget forskelligt sexlegetøj, som er godt til begyndere, fordi det er en nem måde at starte ud på. Dog kan det være, at I gerne vil eksperimentere en smule mere, og at I hellere vil prøve noget andet sexlegetøj. Det er jo heldigvis helt op til jer som par at finde ud af, hvad I gerne vil bringe ind i jeres soveværelse.

Sådan vælger du det helt rigtige sexlegetøj til par

Som par kan det være svært at starte en samtale om sexlegetøj, og hvad I godt kunne tænke jer. Det kan være en udfordring at starte samtalen om et butt plug, men det kan være snakken værd, hvis det kan tage jeres sexliv til et helt nyt niveau.

Måske har I en udfordring med at vælge, hvilket sexlegetøj I gerne vil prøve af. Så kan I jo snakke om det og prøve noget af. I finder ikke ud af, hvad I godt kan lide, før I prøver det af. Det vil bringe jer tættere sammen som par, når det kommer til jeres sexliv.