Orden i soveværelset er godt for sexlivet

Mange tænker på sex som en ting der sker af og til og som ikke er så betydningsfuld. Dog er det en stor fejl. Kroppen er et tempel, som skal behandles så godt. Så når man gør noget så intimt som at have sex med et andet menneske bør man sørge for, at alle forudsætninger er så gode som muligt.

Hvis man blot ser sex som noget der skal gøres og af og til overstås kan det være en stor hæmsko for ens gode udvikling på et seksuelt plan. For sex dating er meget mere end det.

Sex er heller ikke blot en orgasme, du bør forsøge at nå. Sex er nydelse og det at være sammen med en eller flere partnere på en intim måde. Uanset hvor du har sex og hvor mange du har sex med og hvilke former for sexlegetøj du bruger bør du være tryg.

Det er vigtigt, at sex altid foregår i et trygt rum, hvor man kan være sig selv og hvor man ikke er usikker. Har man primært sex i soveværelset kan man dermed starte med at gøre det til et dejligt rum for både dig og din partner.

Brug sexlegetøj når I har lyst til det

Den af de ting du kan gøre for at gøre dit soveværelse klar til sex og sexlegetøj er at rydde op. Det kan godt være, at du er et rodehoved og at hele lejligheden roder. Dog er der ét sted, hvor du bør gøre en stor indsats så der ikke roder og det er i soveværelset.

Her bør der altid være pænt og rent således, at du kan være sikker på, at der ikke er stresset. For hvis du ligger og har sex med din partner og samtidig kan kigge ned på gulvet på bunker af tøj kan det være, at du ikke kan slappe af. Og når så din kæreste hiver et buttplug frem kan det være, at du egentligt har lyst til at prøve det, men samtidig er for stresset til at tage stilling til om det rent faktisk er noget du har lyst til.

Det er derfor en god ide at rydde rigtig godt op i soveværelset. Ønsker man at gøre endnu mere ud af det end det kan man også vælge at have lidt god belysning i soveværelset. Det gør, at man kan se bedre når man tager sexlegetøj frem. Det kan være en god ide så man kan lære at blive fortrolig med det legetøj man har med. For kun hvis man kan se hvad man har med at gøre kan man rigtig tage stilling til om det er noget der tænder en eller ej.

Ro i sindet skaber god sex

At se sig selv som et seksuelt væsen og pludseligt miste sexlysten kan være ganske traumatiserende. Er man vant til at se sig selv som en person, der altid har lyst til sex og til at udfolde sig seksuelt kan det være, at man føler, at man mister en del af sig selv hvis man mister lysten. Så kan man kigge på http://sex-dukke.dk/ og få inspiration til hvordan man kan krydre sexlivet op.